Despre noi - !pagina HTML!

Funkykids este un brand de hainute cool si confortabile pentru copii, cu o identitate puternica, combinatii fascinante de culori si croieli indraznete.

Hainele ar trebui sa fie DISTRACTIVE si mai putin complicate. Sunt cele care ar trebui sa ne ofere VESELIE.
Din dorinta de a oferi aceste stari, echipa FunkyKids creaza hainute pentru copii, care nu sunt doar confortabile, ci si foarte cool. Croiala este una indrazneata, iar modelele sunt variate, pastrand insa amprenta si identitatea brandului Funkykids.
Extrem de moi la atingere, majoritatea hainutelor FunkyKids sunt confectionate din 100% bumbac si bumbac organic.

Compania este infiintata in anul 2013, fiind rezultatul experientei personale a celor doua mamici care se ocupa de la alegerea materialului pana la creatie. Fiecare produs este gandit ca si pentru propriul copil. Masurile variaza intre 1 an si 6 ani.

Datorita faptului ca majoritatea articolelor sunt unisex, ele pot fi refolosite, iar fratiorii si surioarele pot imparti acelasi dulapior de hainute.
Toate articolele sunt produse in Romania si sunt create cu multa dragoste.

Compania noastra, face si distributia propriului brand. Pentru oferta de distribuție, vă rugăm să ne scrieți pe adresa office@funkykids.ro

S.C. Online Funky Kids S.R.L. este operatorul site-ului www.funkykids.ro și producator de hainute si accesorii pentru copii.

img