Funkykids este un brand de hainute cool si confortabile pentru copii, cu o identitate puternica, combinatii fascinante de culori si croieli indraznete.

Hainele ar trebui sa fie DISTRACTIVE si mai putin complicate. Sunt cele care ar trebui sa ne ofere VESELIE. 
Din dorinta de a oferi aceste stari, echipa FunkyKids creaza hainute pentru copii, care nu sunt doar confortabile, ci si foarte cool. Croiala este una indrazneata, iar modelele sunt variate, pastrand insa amprenta si identitatea brandului Funkykids. 
Extrem de moi la atingere, majoritatea hainutelor FunkyKids sunt confectionate din 100% bumbac si bumbac organic.

Compania este infiintata in anul 2013, fiind rezultatul experientei personale a celor doua mamici care se ocupa de la alegerea materialului pana la creatie. Fiecare produs este gandit ca si pentru propriul copil. Masurile variaza intre 1 an si 6 ani.

Datorita faptului ca majoritatea articolelor sunt unisex, ele pot fi refolosite, iar fratiorii si surioarele pot imparti acelasi dulapior de hainute.
Toate articolele sunt produse in Romania si sunt create cu multa dragoste.

Compania noastra, face si distributia propriului brand. Pentru oferta de distribuție, vă rugăm să ne scrieți pe adresaoffice@funkykids.ro

S.C. Online Funky Kids S.R.L. este operatorul site-ului www.funkykids.ro și producator de hainute si accesorii pentru copii.

funkykids.ro

3fnky kids, este un brand românesc de hăinuțe pentru copii, care spune povestea unei lumi fantastice pe care copiii o crează prin pasiunile lor, bucuria și visele lor! Produsele noastre sunt funky, cool și foarte confortabile. Pentru noi, confortul și siguranța copiilor noștri sunt cele mai importante lucruri, iar scopul noastru este să creăm produse cât mai responsabil posibil.

Iubim natura și știm că este responsabilitatea noastră să o protejăm. Toate produsele noastre sunt făcute cu DRAGOSTE și sunt produse în România!

Categoria de vârstă: 2-14 ani.