Expedieri și returnări

Pachetele sunt în general trimise în 2-3 zile lucrartoare și sunt expediate prin FanCourier.

LIVRAREA ARTICOLELOR

Articolele sunt expediate la adresa indicată în momentul depunerii comenzii. Livrarea articolelor se realizează prin Curier, în regim colet cu ramburs în termen de aproximativ 2-3 zile lucrătoare - în funcție și de stocul existent al produselor.
Timpul de livrare poate varia în funcţie de disponibilitatea articolelor. În magazinul nostru sunt prezentate şi articole cu livrare în 2 zile, acestea sunt uşor de identificat, fiind simbolizate cu cifra 2 şi cu menţiunea Livrare Rapidă. Întârzierile de livrare nu pot fi prevenite în caz de forţă majoră.

RETURNAREA UNUI ARTICOL COMANDAT

Dacă ești nemulțumit de produsele cumpărate de la www.funkykids.ro și vrei să renunți la cumpărare și implicit să primești banii înapoi sau să schimbi produsul achiziționat, poți să aplici pentru procedura de retur a produselor în maxim 30 de la achiziționarea produselor. Costul returului va fi suportat de FunkyKids, iar în caz de restituire a banilor, îți vom rambursa suma în maxim 30 de zile.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.funkykids.ro.
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.funkykids.ro.

Date de identificare companie si contact:

FunkyKids.ro este reprezentat prin Online Funky Kids SRL, cu sediul în Valenii de Munte, Bd Nicole Iorga, nr 119, Cod fiscal 31714492,

Mail: office@funkykids.ro

Cont Bancar: RO76BRDE300SV10161993000, deschis la BRD Valenii de Munte