PREAMBUL

Prin aceste condiţii generale de vânzare se definesc drepturile şi obligaţiile părţilor în ceea ce priveşte vânzările efectuate prin intermediul site-ului www.funkykids.ro. Ele reglementează toate etapele necesare efectuării unei comenzi.
Aceste condiţii se adresează persoanelor fizice, cu vârsta de cel puţin 18 ani şi care au capacitatea juridică de a contracta. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalităţile de mai jos reprezintă acceptul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor Funky Kids, reprezentată de Online Funky Kids Srl. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezentele condiţii generale de vânzare.
În cazul unei modificări, acestea vor fi aplicate fiecărei comenzi din momentul intrării acesteia în vigoare. Ultima revizuire a condiţiilor generale de vânzare este indicată în partea de sus a paginii.
FunkyKids.ro este reprezentat prin Online Funky Kids SRL, cu sediul în Valenii de Munte, Bd Nicole Iorga, nr 119, Cod fiscal 31714492, mail: office@funkykids.ro

COMANDA
Comanda nu poate fi înregistrată pe site decât dacă te-ai identificat prin introducerea adresei de email şi a parolei. Poţi plasa comanda online utilizând referinţele articolelor din ofertele vizibile pe site sau referinţele din catalogul tipărit care prezintă oferta sezonului. Articolele comandate din catalogul tipărit sunt vândute în limita stocului disponibil.
În general, informaţiile referitoare la disponibilitatea articolelor îţi sunt oferite în momentul depunerii comenzii. In caz excepţional, se poate întâmpla ca un articol să nu fie disponibil provizoriu, după efectuarea unei comenzi. În acest caz vei fi informat/ă prin modificarea statusului comenzii plasate online şi articolul va fi automat anulat, iar tu nu vei plăti decât pentru articolele expediate.
Preţurile articolelor Funky Kids prezentate pe site sunt exprimate în lei, inclusiv TVA şi nu conţin taxele de transport/ livrare. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment.

MODALITĂŢI DE PLATĂ

Plata articolelor se poate realiza:
- plata online pe Funkykids.ro prin card bancar
- prin transfer bancar în contul RO76BRDE300SV10161993000, deschis la BRD Valenii de Munte
- cu numerar, la momentul livrării coletului de către curier
- cu numerar, la momentul ridicării coletului de la oficiul poştal
Poţi alege modalitatea de plată atunci când plasezi comanda prin bifarea uneia dintre opţiuni.

REDUCERI

Pentru a profita de ofertele promoţionale te rugăm să calculezi reducerea aferentă comenzii tale fără a o cumula cu alte reduceri. Reducerile sunt aplicate la prorata pentru fiecare dintre articole..

PENTRU A TE SERVI MAI BINE


În unele cazuri, FunkyKids.ro înlocuieşte un articol indisponibil cu un altul cu caracteristici similare şi de calitate identică sau superioară, având cel puţin aceeaşi valoare. Bineînţeles, dacă nu doreşti să păstrezi articolul primit, îl poţi returna şi poţi beneficia astfel de rambursarea contravalorii articolului şi a cheltuielilor de retur.

LIVRAREA ARTICOLELOR

Articolele sunt expediate la adresa indicată în momentul depunerii comenzii. Livrarea articolelor se realizează prin Curier, în regim colet cu ramburs în termen de aproximativ 5 zile lucratoare - in functie si de stocul existent la produse. Timpul de livrare este variabil în funcţie de disponibilitatea articolelor.
Pe pagina de internet sunt prezentate şi articole cu livrare în 2 zile, acestea sunt uşor de identificat fiind simbolizate cu cifra 2 şi cu menţiunea Livrare Rapidă.
Întârzierile de livrare nu pot fi prevenite în caz de forţă majoră.

RETURNAREA UNUI ARTICOL COMANDAT

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la www.funkykids.ro si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare, conform dispozitiilor Ordonantei de Guvern nr.130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Termenul de 10 zile lucratoare prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
b) pentru servicii, din ziua încheierii contractului;

Prin contract la distanta se intelege contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.

Dreptul de retur in 10 zile lucratoare se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul www.funkykids.ro.
Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform Ordonantei nr. 130/2000 consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant.Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Conform dispozitiilor Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile (consumatorul si comerciantul) au convenit altfel:
a) contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare;
b) contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
d) contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul în care aceste inregistrari sau programe informatice au fost desigilate de catre consumator;
e) contracte de furnizare a ziarelor, periodicelor, jurnalelor magazin;
f) contracte de servicii de pariuri sau loterii;

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email sau la unul din numerele de telefon afisate pe www.funkykids.ro

INFORMAŢII GENERALE DESPRE ARTICOLE


Te informăm că depunem toate eforturile pentru a îţi prezenta cât mai fidel culorile articolelor prezentate pe pagina de internet sau în catalog. Eventualele diferenţe de culoare ce pot apărea se datorează suporturilor tehnice pe care sunt reprezentate culorile. Nuanţa culorii pe care o vizualizezi depinde de specificaţiile tehnice ale monitorului utilizat sau ale produselor şi echipamentelor folosite la tipar.
Te rugăm să ne contactezi pe email la office@funkykids.ro in cazul în care la articolul comandat de tine există o diferenţă de culoare.

PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


În conformitate cu prevederile art. 12 din Legea nr. 677/2001, în calitate de persoană vizată te informăm că: a) identitatea operatorului este Online Funky Kids Srl cu notificarea nr.  b) datele tale sunt prelucrate în scopul realizării obiectului de activitate al firmei Online Funky Kids Srl şi în scop de reclamă, marketing, publicitate c) în calitate de persoană vizată potrivit dispoziţiilor art. 12-15 din Legea nr. 677/2001 ai dreptul de acces, de intervenţie şi de opoziţie asupra acestor date în condiţiile prevăzute de lege.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ


Toate mărcile, textele, comentariile, bibliografia consacrată, ilustraţiile şi imaginile reproduse pe site-ul FunkyKids.ro, fie ele vizuale sau sonore, sunt protejate sub titlul de drept de autor, drept de marcă, drept de brevet, drept de imagine.
Ele reprezintă proprietatea totală a FunkyKids.ro sau a partenerilor acestuia.
Orice reproducere sau reprezentare, totală sau parţială este considerată plagiat şi autorul va răspunde civil şi penal în faţa autorităţilor.