Funkykids este un brand de hăinuțe cool și confortabile pentru copii cu o identitate puternică având combinații fascinante de culori și croieli îndrăznețe. Considerăm că hainele ar trebui să fie DISTRACTIVE și mai puțin complicate - Sunt cele care ar trebui să ne ofere BUCURIE.

Din dorința de a oferi aceste lucruri, echipa FunkyKids creează hăinuțe pentru copii, care nu sunt doar confortabile, ci și foarte cool. Croiala este una îndrăzneață, iar modelele sunt variate, păstrând însă amprenta și identitatea brandului Funkykids.

Compania este înființată în anul 2013, fiind rezultatul experienței personale a două mămici care au avut dorința de a deschide un business potrivit pentru copii lor, și care se ocupă de la alegerea materialului până la crearea hăinuțelor. Fiecare produs este gândit ca și pentru propriul copil. Măsurile variază între 2 și 12 ani, iar majoritatea hăinuțelor FunkyKids sunt confecționate din 100% bumbac și bumbac organic.

Datorită faptului că majoritatea articolelor sunt unisex, ele pot fi refolosite, așa că frățiorii și surioarele pot împărți același dulăpior de hăinuțe. Toate articolele sunt produse în România și sunt create cu multă dragoste.

Pentru noi, confortul și siguranța copiilor noștri sunt cele mai importante lucruri, iar scopul nostru este să creăm produse cât mai responsabil posibil.

Iubim natura și știm că este responsabilitatea noastră să o protejăm. Toate produsele noastre sunt făcute cu DRAGOSTE și sunt produse în România!

Compania noastră, face și distribuția propriului brand. Pentru oferta de distribuție, vă rugăm să ne scrieți pe adresa office@funkykids.ro

S.C. Online Funky Kids S.R.L. este operatorul site-ului www.funkykids.ro și producator de hainute si accesorii pentru copii.

funkykids.ro

Categoria de vârstă: 2-14 ani.